ALUMINIUMSKYLTAR.

Vill du ha en metallskylt så är aluminiumskylt ett perfekt val. De har hög kvalitet, lång hållbarhet och är utmärkta för skyltning utomhus.
Text och bild trycks digitalt och skylten förses avslutningsvis med ett UV-skyddande laminat. Skyltarna beräknas hålla 7-10 år vid utomhus montering
Aluminiumskyltar går att fästa på en vägg eller annan plan yta med skruv, väggavstånd (Distanser), flaggfäste eller självhäftande tejp.
Skyltarna kan även fästas på stolpe med hjälp av stolpfäste (endast 4-kantsbockade), förutsatt att stolpen har en diameter på 50-65mm.

De går att få som reflekterande vilket passar särskilt bra om de ska användas för vägskyltning.


ANvändningsområde

En metallskylt i aluminium är snygg och håller hög kvalitet. Aluminium passar bra för såväl små som stora skyltar.

Vägskyltar, gatuskyltar och parkeringsskyltar är vanligtvis gjorda i aluminium för att ge dem extra lång hållbarhet. Dessutom är det en fördel om den här typen av skyltar beställs som reflekterande så att de syns väl i mörker.
Entréskyltar för företag, butiker och andra byggnader vill man ofta ha i riktigt bra kvalitet och då är aluminium ett bra alternativ.
Vill man få ett lite exklusivare utseende på en kontorsskylt eller någon annan typ av skylt så är aluminium att rekommendera.